urenbrudssynvinkel

Alla inlägg under september 2012

Av Emma - 19 september 2012 12:30

Har då kommit fram till att vi har för lite dricka till bröllopet. Och vi måste dubbla antalet... Menmen så är devär det 80göster bjudna så kostar det ju därefter.

Men från att vi trodde vi hade kolla på vad de mesta kostade har du ökat ganska mycket med allt.. Men spriten är de som blivit dyrast.
Men så är de, bara att se glad ut och betala =)

Men sen man gifter sig bara en gång ( hade jag tänkt iaf) och då ska de ju vara precis som man vill ha de så för min del får det gärna kosta :)
Min ända tanke är vad ska jag göra när bröllopet är över?
Tänk så mycket tid och pengar man ha över då. Inte illa :)
Får väl hitta på något annat att planera :)

Puss Emma


Av Emma - 19 september 2012 09:40

Då var har man varit på frukostmingel och fick veta om märket scandale :)
Alltid lika kul att gå och lyssna på hur de olika plaggen kan användas varför dom ser ut som dom gör och vad dom är bra till :)

Scandale har ju dessutom super snygga plagg och de liknar ju inga hållin plagg på utan mer som snygga lite sexiga underkläder :)

Vad resten av dagen bjuder på får vi se :)

Puss Emma

Av Emma - 19 september 2012 01:03

Mycket är nu bokat och klart inför bröllopet, vilket känns sjukt skönt.
Fotograf klart www.scottvance.se
Musik klart
Tårtställning ska köpas och hämtas :)
Kommit fram till vad för näbb klänningar, nästan klart ( dom skall bara sys upp )
Sen imorgon tänkte jag åka iväg och kolla upp lite med blommor
Sen är ju alla mina kläder klara
Jonas ska iväg och testa kläder en dag i veckan sen är han med klar
Så de känns som läget är under kontroll för tillfället :)

Förutom att allt i ens liv för tillfället handlar om bröllop så jobbar vi ju med :)
Vilket är sjukt kul ch både jag och Jonas trivs ju mega mycket med våra jobb. Imorgon ska jag iväg på morgonen för att få veta lite mera om vårat nya märke scandal ( stavningen är nog inte rätt) ska bli super kul att få höra om deras produkter :)
Vi har även fått in nya super fina strumpor, så nu när de börjar bli lite mer ruggigt väder kan vi ha snygga strumpben ;)

Sen kan jag ju lägga till att som alla andra människor är så är jag dunder förkyld och gör så lite som möjlig om dagarna. Men imorgon är de ju en. Del att fixa som måste göras. Och sen har vi ju tvätttid i morgon hur kul de nu är.... Sist vi tvättade så la hela tvättstugan av undra vad som händer imorgon :)

Nej sova nu är mega trött men har haft en super trevlig kväll i Skurup :)


Puss Emma

Av Emma - 17 september 2012 00:37

Kollat runt lite mer på nätet och fick tips om en klänningen jag själv kollat på innan på Nelly helt vid men man kan byta ut bandet i midjan till rosa :) så ska kolla nogare på den imorgon och se hur de blir :)

Puss Emma

Av Emma - 17 september 2012 00:37

Kollat runt lite mer på nätet och fick tips om en klänningen jag själv kollat på innan på Nelly helt vid men man kan byta ut bandet i midjan till rosa :) så ska kolla nogare på den imorgon och se hur de blir :)

Puss Emma

Av Emma - 16 september 2012 22:12

Behöver hjälp med att hitta klänningar till en på 3,5 år och en på 11,5år till bröllopet. Har hittat massor av sidor på nätet men vill inte ge mer än 500kr per klänning men de ska ju ändå vara snygga liksom. Färgerna är vitt eller rosa. Så har ni några tips då tar jag mer än gärna emot dessa :) tack på förhandPuss Emma

Av Emma - 16 september 2012 11:53

Börjar med att skriva grattis till mamma som fyller år idag :)

Sen kan jag berätta att jag är förkyld och de är tack vare Jonas :( Menmen så är de det hör ju årstiden till :)

Gick igenom mer bröllopsbudget igår och kom fram till att de är spara spara spara och typ inget annat som gäller men de så gå :)
Sen har vi ju london med till nyår som vi ska till så de är ju spara till det med såklart :) så det är ju bara bara roliga saker att spara till :)

Har även kollat runt mer på blommer till brudbuketten och kommit fram till vad jag vill ha :) så ska bli kul och se om de blir bra och går att få tag på i febuari månad :)

Har även ringt en dj så vi får se vad vi får för pris på denna och har mailat en del fotografer så nu ska vi bara se vilka som vi känner oss bäst med :) men så dyra poster med dj och fotograf säger bara skaffa er kontakter det är sjukt dyrt....

Nej iväg och fixa lite nu :)

Händer för er idag?


Puss Emma

Av Emma - 15 september 2012 14:59

Några dagar sen nu. Man har ju jobbat och lite sånt kul :)
Har iaf inhandlar ett par skor till att ha på bröllopet så nu har jag tre par skor, men med tanke på att vi viger oss kl14 så lär det behövas sko ombyte :)
Dessa skorna jag hittade nu är helt rosa och perfekta :)

Har även prata mer om budgeten och fixat med det och inset ännu en gång att bröllop är super dyrt och vi har ändå ett billigt bröllop tycker vi men ja de lär dock ändå sluta på en 80tusen känns det som. Fördelen med detta är att jag har inset att vi kan spara sjukt mycket i månaden och fått en helt annan syn på pengar. Men ja den som lyckas med ett bröllop till ca 75pers under 40000kr skulle få pris för detta.

Visst är där kanske delar man kan dra ner priset på men om man ej har kontakter kan man inte göra detta. Vi känner ingen fotograf och ingen som vi kan ha att fixa musiken. Så där har vi kostnader som springer iväg. Och de är typ de dyraste posterna. Sen har vi haft tur att ringen inte blir så dyr då jag hittade en i mammas smyckeskrin. Men sen är det allt annat som kostar.
Blommor
Frisör
Sprit
Tårta
Kläder till brudnäbbet
Sånghägte
Med mera

Sen är de ju maten som är den dyra posten men jag tycker att ett kuvertpris på 375/pers är inte så mycket om man gemför med vad allt annat kostar....

Puss Emma

Presentation


Fotot från bästa dagen i mitt liv Fotograf
www.scottvance.se

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Språk


Ovido - Quiz & Flashcards