urenbrudssynvinkel

Alla inlägg den 10 september 2012

Av Emma - 10 september 2012 14:57

Då har man träffat Sandra idag :) var även och lämnade in vigselringen :) så nu får vi se när den blir klar :)

Vi pratade med Jonas föräldrar igår om hur mycket drick och vad för drick. Och kom ju fram till en hel del.
Vi pratade även bordsplacering och när dom ska komma ner till Malmö och vilka hotell som kan rekommenderas att bo på. Hur vi skall göra med fest program och lite så.

Det tråkiga hittills det är att de inte är så lycka som svarat än :( men ändå vissa men ändå lite tråkigt. Känns mycket skönare när man vet vilka som svarat så man kan ta tag i bordsplcering och sånt mer. Känns mycket skönare att ha så mycket som möjligt klart.

Sen är det ju vissa saker som man vill ha klart men kommer ingenstans med som musik och fotograf..... Men men ska se om detta kan lösas nu i veckan. För vi måste boka och det var typ för en månad sen.

Vi trod ju vi var smarta som skulle gifta oss den andra febuari. Det är tydligen en del tilll som tyckte det och för att inte glömma bort det är ju den stora bröllopsmässan i Malmö just den helgen. Så gissa om det är mycket som är upp bokat just den helgen...
Menmen så är de som min morfar alltid sa "de fixar sig" och så rätt han hade i de. Så med lite tur och så, skall detta med lösa sig. Sen just nu är jag i de läget spela roll jag gifter mig med personen jag älskar och vill dela mitt liv med skulle något gå ut skogen lär vi skratta åt det i efterhand så bi får ta allt som det kommer :)

Puss Emma


Visst har godis alltid så härliga färger ?

Presentation


Fotot från bästa dagen i mitt liv Fotograf
www.scottvance.se

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Språk


Ovido - Quiz & Flashcards