urenbrudssynvinkel

Alla inlägg under september 2012

Av Emma - 10 september 2012 14:57

Då har man träffat Sandra idag :) var även och lämnade in vigselringen :) så nu får vi se när den blir klar :)

Vi pratade med Jonas föräldrar igår om hur mycket drick och vad för drick. Och kom ju fram till en hel del.
Vi pratade även bordsplacering och när dom ska komma ner till Malmö och vilka hotell som kan rekommenderas att bo på. Hur vi skall göra med fest program och lite så.

Det tråkiga hittills det är att de inte är så lycka som svarat än :( men ändå vissa men ändå lite tråkigt. Känns mycket skönare när man vet vilka som svarat så man kan ta tag i bordsplcering och sånt mer. Känns mycket skönare att ha så mycket som möjligt klart.

Sen är det ju vissa saker som man vill ha klart men kommer ingenstans med som musik och fotograf..... Men men ska se om detta kan lösas nu i veckan. För vi måste boka och det var typ för en månad sen.

Vi trod ju vi var smarta som skulle gifta oss den andra febuari. Det är tydligen en del tilll som tyckte det och för att inte glömma bort det är ju den stora bröllopsmässan i Malmö just den helgen. Så gissa om det är mycket som är upp bokat just den helgen...
Menmen så är de som min morfar alltid sa "de fixar sig" och så rätt han hade i de. Så med lite tur och så, skall detta med lösa sig. Sen just nu är jag i de läget spela roll jag gifter mig med personen jag älskar och vill dela mitt liv med skulle något gå ut skogen lär vi skratta åt det i efterhand så bi får ta allt som det kommer :)

Puss Emma


Visst har godis alltid så härliga färger ?

Av Emma - 8 september 2012 11:57

Blev massa godis med Mia Rickard och Jonas igår. Vi skulle träna men hände lite så vi fick skippa träningen och äta massa onyttigt skratta och kolla film:) givetvis var det obligatoriskt med mjukiskläder ;)

Vi hyrde http://www.discshop.se/filmer/dvd/the_hunger_games_2_disc/P98718 bra film tyckte jag och spännande. Vi alla fyra gillade filmen och antar att Mia gillar den då det var 2gången hon kollade på den;) där ska komma en uppföljare 2013 så den får vi ju med ta och se:)

På dagen igår blev de inte alls som det var tänkt. Planen var att gå en sväng med Mia och Lisa efter de hem städa lite och sen träna och kolla film. Jag blev inringd på jobb så jag jobbade. Hela dagen och lite annat kom i vägen men som skrivet film och träffa Mia och Rickard blev de :)

Var även och hämtade ut 2paket från posten igår ett med min tyllrullar som hade kommit tog lite tid men dom kom :) sen hämtade jag ut min fina muff. Hann även maila en fotograf till häromdagen och fick svar på detta igår så skall kolla närmre på det. Och skulle inte Jonas gilla de eller av någon annan anledning inte bli den fotografen håller jag på att kolla upp lite andra alternativ :)

Ikväll blir de lite tjejmiddag med Mia Jessica och Sandra :) ska bli super mysigt och kul :) dock hade jag ju dubbelbokat med en fest i Skurup men Jonas ska åka dit så slapp han behöva ta sig ifrån hemmet bara för att jag ska träffa massa tjejkompisar :)

Nej, måste städa lite till nu.

Händer för er då?

Vad tycker ni om min muff?

Puss Emma

Av Emma - 6 september 2012 22:05

Var ju på en prommenix med Mia och blev lite bröllopsprat :) och givetvis massa annat med.
Gick in på ateljé brorson och frågade dom priser och så och fick de uppgifter jag ville ha :)

Sen fick jag ju varor från myheart för ett tag sen och jag fick fel och dom skulle sända nya och efter att ha skickat mail till dom igen så har dom skickat mina varor och jag ska hämta dom imorgon dock kom varorna idag med glömde att hämta ut dom...kan vara så ibland...

Hittade även en sida på nätet till Jonas idag, men herrkläder till bröllopet ;) sjukt nice säger jag bara. Och priset var typ desamma som i affären men då skulle han bara hyra den nu blir det ju att han äger de. Så får se hur han gör :)

Puss Emma

Av Emma - 6 september 2012 14:10

Skrev ju härom dagen att jag tyckte det kunde komma någon ny bröllops tidning och vad kom idag i brevlådan :)
En ny allt om bröllop gissa om jag blev glad :)
Så kvällen är räddad och jag vet precis vad jag ska göra :)

Har även lite gamla tidningar jag ska gå igenom och klippa ut de jag tycker ger bäst tips :)
Har en fin rosa pärm där jag samlar allt det bästa enligt mig från tidningarna:) vilket är sjukt nice. Att kunna gå tillbaka och kolla i. Det hjälper ju inte bara vid bröllop utan vid andra fester med vimlet är super nice :)

Tänk om fem månader är man gift, känns sjukt overkligt med Gud vad jag längtar :)

Innan dess blir de en tur till London med bästa Mia och Rickard och givetvis Jonas. Tanken är ju att hälsa på Gustav och Charlotte om dom inte har andra planer :) och fira nyår där :) så det kommer bli en toppen start på nästa år med några av de andra bästa vänner och en månad senare ska man gifta sig. För minnoch Jonas del känns det som 2013 kommer bli ett toppen år med massor som händer.

Samma månad som vi gifter oss blir min mormor 70år, Jonas pappa blir 60år i maj (tror jag) och hans syster Linda blir 30år i augusti. Så ett år fullt med massa kul. Sen kommer det ju säkert hända ännu mer.

Vi har ju redan planerat att vi vill till Turkiet på bröllopsresa (dock tar vi ju denna på sommaren) det blir minst med ett par jätte goda vänner och vi hoppas ju på att de blir fler som åker med :)

Nej nu är det i väg och träffa Mia :) fick veta i dag att Victoria sekret ( eller hinder stavs) har öppnat i London, så gissa vad vi ska prata om ;)

Händer för er?

Puss Emma

Av Emma - 5 september 2012 13:33

Japp efter att ha letat en hel del. Varit runt i olika butiker kollat runt på nätet så hittade jag en :)

Gissa om jag blev glad :)
Och givetvis klickade jag hem denna muff. Kände efter allt mitt letande så var jag dels värd en och sen vill jag ju ha de till bröllopet för vem vet hur vädert är den 2/2-13 ?

Men känns skönt att slippa leta mer efter de.

Bild kommer när jag fått hem den ;)


Puss Emma

Av Emma - 4 september 2012 22:45

Ett tag sen men så kan de vara.

Har varit duktig och tränat en del den suta tiden :)
Har kryddat med en del av inbjudningarna till bröllopet. Helt sjukt med allt i från fel adresser och ett av korten har gått upp till Kiruna där du öppnat brevet under sekrites och allt möjligt hahah så kan de vara. Även en del som ej fått sina inbjudningar än då vi vill lämna dom personligen :)

Har inte funderat så jätte mycket på bröllopet nu de sista dagarna då det känns som de inte finns så mycket att göra. Sen är Jonas föräldrar på semester så vi kan inte prata med dom om vissa grejor rörande bröllopet heller och då blir de lite bröllopsprat. Sen å andra sidan så varje gång jag är och tränar med mina blir de mega mycket bröllopsprat känns det som hahah så jo men inget som är lönt att skriva om är bara typ lite skor och träningsprat. Heheh

Men ska jag vara riktigt ärlig nördar jag mig ganska mycket med mina bröllopstidningar som jag kan innan och utantill och tycker det är jätte tråkigt att de inte kommit ut någon ny tidning än....

Sen för er som kanske går i bröllopsplaner så är de bröllopsmässa den helgen jag och Jonas gifter oss så den 2-3feb är de bröllopsmässa i Malmö och det är den mässan som allt om bröllop håller i och de är något jag verkligen rekommenderar så är det att gå på den mässan den är super bra :) jag har själv varit på den 2 gånger och Jonas var med nu sista gången jag var på den vilket var jätte kul :) har även varit på den dom har på Hilton och den kanske inte var lika bra som allt om bröllop var men där var en hel del man kan ha nytta av :)

Puss Emma

Presentation


Fotot från bästa dagen i mitt liv Fotograf
www.scottvance.se

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Språk


Ovido - Quiz & Flashcards