urenbrudssynvinkel

Alla inlägg den 6 september 2012

Av Emma - 6 september 2012 22:05

Var ju på en prommenix med Mia och blev lite bröllopsprat :) och givetvis massa annat med.
Gick in på ateljé brorson och frågade dom priser och så och fick de uppgifter jag ville ha :)

Sen fick jag ju varor från myheart för ett tag sen och jag fick fel och dom skulle sända nya och efter att ha skickat mail till dom igen så har dom skickat mina varor och jag ska hämta dom imorgon dock kom varorna idag med glömde att hämta ut dom...kan vara så ibland...

Hittade även en sida på nätet till Jonas idag, men herrkläder till bröllopet ;) sjukt nice säger jag bara. Och priset var typ desamma som i affären men då skulle han bara hyra den nu blir det ju att han äger de. Så får se hur han gör :)

Puss Emma

Av Emma - 6 september 2012 14:10

Skrev ju härom dagen att jag tyckte det kunde komma någon ny bröllops tidning och vad kom idag i brevlådan :)
En ny allt om bröllop gissa om jag blev glad :)
Så kvällen är räddad och jag vet precis vad jag ska göra :)

Har även lite gamla tidningar jag ska gå igenom och klippa ut de jag tycker ger bäst tips :)
Har en fin rosa pärm där jag samlar allt det bästa enligt mig från tidningarna:) vilket är sjukt nice. Att kunna gå tillbaka och kolla i. Det hjälper ju inte bara vid bröllop utan vid andra fester med vimlet är super nice :)

Tänk om fem månader är man gift, känns sjukt overkligt med Gud vad jag längtar :)

Innan dess blir de en tur till London med bästa Mia och Rickard och givetvis Jonas. Tanken är ju att hälsa på Gustav och Charlotte om dom inte har andra planer :) och fira nyår där :) så det kommer bli en toppen start på nästa år med några av de andra bästa vänner och en månad senare ska man gifta sig. För minnoch Jonas del känns det som 2013 kommer bli ett toppen år med massor som händer.

Samma månad som vi gifter oss blir min mormor 70år, Jonas pappa blir 60år i maj (tror jag) och hans syster Linda blir 30år i augusti. Så ett år fullt med massa kul. Sen kommer det ju säkert hända ännu mer.

Vi har ju redan planerat att vi vill till Turkiet på bröllopsresa (dock tar vi ju denna på sommaren) det blir minst med ett par jätte goda vänner och vi hoppas ju på att de blir fler som åker med :)

Nej nu är det i väg och träffa Mia :) fick veta i dag att Victoria sekret ( eller hinder stavs) har öppnat i London, så gissa vad vi ska prata om ;)

Händer för er?

Puss Emma

Presentation


Fotot från bästa dagen i mitt liv Fotograf
www.scottvance.se

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Språk


Ovido - Quiz & Flashcards